Cały czas staramy się rozwijać nasze umiejętności i
poszerzać swoją kulinarną (i nie tylko) wiedzę,
w związku z tym niezwykle ucieszył nas fakt zaproszenia przez CookUp Studio na warsztaty kulinarne. Słyszałyśmy wiele dobrych opinii o tym miejscu, więc tym chętniej zgodziłyśmy się wziąć udział w zajęciach. Dodatkowym atutem był temat warsztatów: Kuchnia francuska. Każdy kto zna mnie nieco lepiej wie że swego czasu fascynowałam się tą kuchnią za sprawą jednej z największych prekursorek rozpowszechniania kuchni francuskiej: Julii Child.
w związku z tym niezwykle ucieszył nas fakt zaproszenia przez CookUp Studio na warsztaty kulinarne. Słyszałyśmy wiele dobrych opinii o tym miejscu, więc tym chętniej zgodziłyśmy się wziąć udział w zajęciach. Dodatkowym atutem był temat warsztatów: Kuchnia francuska. Każdy kto zna mnie nieco lepiej wie że swego czasu fascynowałam się tą kuchnią za sprawą jednej z największych prekursorek rozpowszechniania kuchni francuskiej: Julii Child.